Nieuwbouw

HSP Industrie levert speciaal maatwerk van onder andere bijzonder duurzaam innovatief Steni plaatmateriaal als het gaat om nieuwbouw. Voorbeelden zijn erkers, luifels , stukken gevelbekleding enz.. Niet alleen voor het exterieur levert HSP Industrie maatwerk, ook voor het interieur van nieuwbouwprojecten gebruiken wij ons speciale plaatmateriaal voor bijvoorbeeld keukens en badkamers.

Specialisaties

HSP Industrie maakt in opdracht specialisaties van plaat en hout. Onderstaande afbeeldingen laten hier voorbeelden van zien. Ook voor u kan HSP Industrie veel betekenen als het om speciale constructies gaat. Wij maken uw fantasie werkelijkheid met toepassing van vele materialen , inzet van onze onze deskundige werknemers en gebruik van onze machinale infrastructuur.

Renovatie

Woningen, kantoorpanden, flatgebouwen en bedrijfshallen: het zijn objecten die na verloop van tijd aan renovatie toe zijn. HSP industrie levert de pasklare oplossing van uw renovatieprobleem. Met bijvoorbeeld duurzame Steni panelen met een fantastische uitstraling en een garantie van 40 jaar (!) Met bijvoorbeeld hoogwaardige fsc houtprodukten. De bouwbedrijven die een renovatieobject onder handen hebben, kunnen wij ondersteunen met het leveren van plaat- en houtmateriaal , bewerkt of onbewerkt, in alle vormen en maten. De doe-het-zelver kunnen wij op maatgemaakte platen en panelen, hout e.d leveren wat bijvoorbeeld gebruikt wordt voor boeiboorden, dakkapellen, dakgoten, badkamer en keuken renovaties . Ook kan de doe-het-zelver zijn zelf meegebrachte platen of hout, bij HSP Industrie laten bewerken (zagen , frezen, boren, verlijmen e.d.)